Certifikati

Broj certifikara ISO 9001:2008
CH09/1216 Accreditation No. 017

O NAMA


Ebur d.o.o. osnovan je u Splitu 18. veljače 2002. godine. Osnovna djelatnost tvrtke su elektroinstalaterski radovi u graditeljstvu uključujući cjelokupni elektroinženjering, a našu ponudu obogatili smo i uslugama projektiranja, izgradnje i prodaje građevinskih objekata.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, organizacijskim, tehničkim i kadrovskim potencijalima postigli smo velike uspjehe na svim projektima. Naša osnovna snaga su naši osposobljeni i motivirani djelatnici koji neprestano odolijevaju izazovima struke i udovoljavaju zahtjevima naručitelja a istovremeno pomiču granice kvalitete naših usluga i šire krug zadovoljnih kupaca.

Tvrtka posjeduje licencu za izvođenje elektroinstalaterskih radova te imamo potvrđen sustav zaštite na radu i izrađenu procjenu opasnosti na svim elementima za svako radno mjesto. U radu primjenjujemo sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001:2008.

Sudjelovali smo u izgradnji preko 1.000 stanova, velikog broja hala, poslovnih objekata, adaptacija i sl. Ocjenu uspješnosti rada daju korisnici naših usluga a mi se trudimo svojim radom i kvalitetom naših usluga pokazati im spremnost na suradnju, prepoznavanje i zadovoljavanje njihovih potreba i očekivanja.